Een paar mensen aan het woord over Talitha's lessen

Elly Zuiderveld (Elly en Rikkert)
Dankzij de lessen van Talitha heb ik veel meer lef gekregen op het podium. Zij laat je ontdekken wat voor mogelijkheden je hebt, zonder je iets op te dringen. En we hebben ook heel wat afgelachen!
Elbert Smelt (Trinity)
Talitha weet schijnbaar zonder moeite en met gevoel voor humor zangcoaching (gezellig theetje erbij) en werken aan je persoonlijkheid op het podium te combineren. Als ik tegen een probleem aanliep kwam er altijd wel een creatieve oplossing om ermee aan de slag te gaan. Al moest ze op der kop gaan staan, (en dan moest ik haar nadoen natuurlijk)… Het moest en het zou lukken!
Stephanie Bergman (Opwekkingsband)
Talitha beheerst als geen ander de hoogstandjes binnen de zangtechniek en weet dit op een zeer toegankelijke manier te vertalen naar lessen voor hen die ook willen groeien in hun zangtechniek.
Bert Grotenhuis (de man van……… en verder totaal onbekende Nederlander en dat wil hij zo houden ook)
Talitha heeft mij in zeven stappen opera laten zingen. Het resultaat is dat in de wijde omgeving van ons huis alleen nog trekvogels foerageren.
Previous
Next

Privé zangles

Ik heb mijn eigen zangpraktijk genaamd ‘The Voicelab’ in Lelystad. Je kunt hier individuele lessen, groepslessen en Zang(zater)dagen volgen. 

Wil je snel de diepte in en tips op maat hebben? Dan is privéles iets voor jou! Het doel wordt samen met jou bepaald. Denk bijvoorbeeld aan houding, ademhaling, kopstem-borststem (en de menging daarvan), klankkleur (warm-scherp), volume maken en intens zacht zingen, verschillende stijlen zingen en hoe je jouw lied presenteert. Ik werk onder meer met de Estill Voice Training-methode. De kosten voor een zangles van 45 minuten zijn € 45,- . Een les van 60 minuten kost € 60,- .

In 2023 geef ik alleen incidentele losse lessen in Lelystad omdat ik tijdelijk 2 dagen in de week zwangerschapsvervanging doe op de muziekschool in Dronten. 

Ik heb al 30 jaar ervaring in het geven van zanglessen. Ik heb zang, lichte muziek (met het accent op jazz) gestudeerd aan het conservatorium en ben Certified Master Teacher in Estill Voice Training.  

Voor meer informatie: vul het contactformulier op deze site in!

Workshops

Wil jouw school, jouw koor, jouw muziekteam, jouw band of vocal groep een workshop? Dat kan!

Ik geef regelmatig workshops over zangtechniek, blenden, performance en Black Gospel zingen. De invulling van de workshop kan in overleg worden aangepast naar een workshop op maat.

Meer weten, informatie aanvragen? Ga naar Contact & Boekingen op deze site.

De Zang(zater)Dag

Kom jij van ver of heb je geen tijd om regelmatig te lessen? Of wil je kijken of zangles iets voor jou is? Dan is de ZANG(zater)DAG iets voor jou! 

Op een zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur behandel ik in stevig tempo de belangrijkste aspecten van gezond en vrij zingen. Dit doen we d.m.v. oefeningen, liederen en theorie. Aan het einde van de dag krijgt iedereen een korte persoonlijke sessie. Om iedereen voldoende persoonlijke aandacht te kunnen geven is de groepsgrootte maximaal 8/9 mensen. Het is leerzaam en leuk!

De kosten zijn € 90,- per persoon inclusief lunch, koffie/thee en lesmateriaal. Op aanvraag kan ik ook naar jouw woonplaats komen. Dan zorg jij voor een groep, een locatie en de lunch. Dit kost € 500 + reiskosten € 0,23 p.km. + 21 % btw.

De data voor 2023-2024 zijn 25 november, 20 januari, 13 april en 6 juli.
Om je op te geven en voor meer info: ga naar Contact & Boekingen op deze site.

(Black) Gospelkoor Grace & Glory

Woon jij in Zwolle of daar vlakbij en ben jij op zoek naar een koor van hoog niveau dat sprankelend is? Dan ben je bij (Black) gospelkoor GRACE & GLORY aan het goede adres.

Grace & Glory staat voor: zingen met je hele hart en lijf, groeien in stemgebruik, jezelf zijn en je relatie met God verdiepen. Ik ben vanaf het begin in 2010 de dirigent van dit koor dat begeleid wordt door Denise Brand op piano.

De repetities zijn op maandagavond van 19.30 tot 22.00 uur en vinden plaats in Zwolle.

Nieuwsgierig? Kom meezingen op een repetitie, kom kijken bij één van onze optredens of neem deel aan een workshop. WELKOM!

Voor meer informatie: 
www.graceandglory.nl