Muziek is de taal van het hart

Trouwdienst of ceremonie

Ga je trouwen en wil je daarbij mooie liedjes die uitdrukken wat jullie willen zeggen?

Die kom ik graag zingen in jullie trouwdienst of ceremonie. We zoeken samen het repertoire uit en ik neem een professionele gitarist of een pianist mee (of een bandje, afhankelijk van je budget). Wij kunnen ook zorgen voor het geluid.  Ga naar Contact & Boekingen voor meer info of een aanvraag.

Begrafenis of crematie

Moet je afscheid nemen van een geliefde? Een lied kan daarbij troost en houvast bieden, als een warme deken over je ziel. Graag denk ik met je mee en kom ik deze muzikale deken (een luisterlied of samenzang) samen met een gitarist of pianist, brengen op jullie afscheid. Wij kunnen ook zorgen voor het geluid. Ga naar Contact & Boekingen voor meer info of een aanvraag.

Koor of muziekteam

Zit jij op een tof koor of in een muziekteam en willen jullie een bijzonder optreden organiseren?

Dan kom ik graag als gastsolist één of meer liederen van jullie repertoire meezingen en/of eigen solo’s zingen.

Ik kan ook een workshop geven van tevoren waarin ik coach op zangtechniek, performance of waarin ik jullie één of meer nieuwe meerstemmig liederen aanleer. Ga naar Contact & Boekingen voor meer info of een aanvraag.

Event of kerkdienst

Wil je een speciale kerkdienst of organiseer je een event?

Muziek en verhalen maken het extra bijzonder. Ik kom graag toepasselijke liederen zingen en verhalen vertellen. Maar ik kan ook de hele dienst verzorgen: luisterliederen, samenzang en een creatieve overdenking.

En wil je echt ‘wat anders’? Dan kom ik mijn theaterprogramma (of een gedeelte daarvan) doen in jouw dienst of op jouw event.

Ga naar Contact & Boekingen voor meer info of een aanvraag.