Raak

De muziekstijl van het album laat zich moeilijk omschrijven. Tijdens haar studie op het conservatorium groeide bij Talitha haar liefde voor jazz. Dit hoor je terug op de cd: een heerlijke jazzy sound. Talitha’s warme stem geeft de nummers een bijzondere lading. Ook verloochent ze haar liefde voor black gospel niet. De rustige ballads van de cd kun je indelen bij worship en praise, maar ze passen toch niet helemaal in dat hokje. Talitha verrast je telkens weer; het album is veelzijdig en creatief.

Zelf zegt ze onder de cd: De cd je nu in je handen houdt en beluistert is het resultaat van de samenwerking én vriendschap tussen Judith en mij. Gedurende een periode van twee jaar hebben we geschreven, geschrapt, verbeterd, enthousiast bewonderd, gebeden, gelachen, gehuild, gespeeld en gezongen. Op een dag zijn we lekker gaan ‘wandel-bidden’. Tijdens dat gebed moest Judith denken aan ‘doeltreffen, raken’. En dan is de link naar een pijl snel gelegd. Een pijl is best een aardig voorwerp. Er zijn allerlei pijlen: dik, dun, scherp, stomp, saai, sierlijk, enz., enz. Maar wat is nou een pijl op zichzelf? De pijl komt pas tot zijn recht in combinatie met een boog en een boogschutter. Judith en ik zien onszelf én onze liedjes als pijlen. Best heel aardig. Maar we ‘vliegen’ als we in de hand van de Boogschutter zijn!
Wat voor ‘pijl’ jij ook bent, in de vaste en liefdevolle hand van de Boogschutter zul je doeltreffen en het leven LEVEN waarvoor je geboren bent. Mogen deze liedjes je raken in je hoofd en je hart! Geniet, bid, dans, huil, ontvang, zing en LEEF!

Wil je een gesigneerde CD ontvangen? Ik stuur ‘m voor €17,50 naar je op. Mail naar cdtalitha@gmail.com en vermeld je adres.