titapiano2

Ontspannen (leren) zingen en optreden
“Zingen is heerlijk. Als zangcoach geniet ik volop als zangers met steeds meer vrijheid, ontspanning en plezier de vele mogelijkheden van hun stem ontdekken en tijdens voorzangavonden en optredens zichzelf en anderen verrassen.”

Zangpraktijk: The Voicelab.
Talitha heeft haar eigen zangpraktijk genaamd ‘The Voicelab’. Je kunt hier individuele lessen, groepslessen en zangdagen volgen. De privélessen vinden plaats op dinsdagmiddag en de groepsles (een zangcursus van 10 lessen) vindt plaats op de dinsdagavond eens per 14 dagen
De zangdag is een zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur boordevol oefeningen, liederen en theorie.
De data voor aankomend seizoen zijn in 2020: 31 oktober en in 2021: 16 januari, 17 april, 22 mei en 3 juli.

Talitha werkt graag met de EVT methode. Het doel wordt samen met de student bepaald.
Werk aan o.a. houding, ademhaling, kopstem-borststem (en de menging daartussen), klankkleur (warm-scherp), volume maken en intens zacht zingen, verschillende stijlen zingen.

De kosten voor een cursus van 10 lessen  zijn €225 inclusief lesmateriaal en koffie/thee. De kosten voor een zangles van 45 minuten is €39,- . De zangdag kost € 85 inclusief lesmateriaal, lunch en koffie/thee.

Talitha heeft vele jaren ervaring met zingen en het geven van zanglessen. Ze heeft jazz-zang gestudeerd aan het conservatorium en is Certified Master Teacher in Estill Voice Training.  Voor meer informatie: mail naar  talithasvoicelab@gmail.com

Een paar mensen aan het woord over Talitha’s lessen:  

Dankzij de lessen van Talitha heb ik veel meer lef gekregen op het podium. Zij laat je ontdekken wat voor mogelijkheden je hebt, zonder je iets op te dringen. En we hebben ook heel wat afgelachen!  Elly Zuiderveld (Elly en Rikkert)

Talitha weet schijnbaar zonder moeite en met gevoel voor humor zangcoaching (gezellig theetje erbij) en werken aan je persoonlijkheid op het podium te combineren. Als ik tegen een probleem aanliep kwam er altijd wel een creatieve oplossing om ermee aan de slag te gaan. Al moest ze op der kop gaan staan, (en dan moest ik haar nadoen natuurlijk)… Het moest en het zou lukken! Elbert Smelt (Trinity)

Talitha beheerst als geen ander de hoogstandjes binnen de zangtechniek en weet dit op een zeer toegankelijke manier te vertalen naar lessen voor hen die ook willen groeien in hun zangtechniek. Stephanie Bergman (Opwekkingsband)

Talitha heeft mij in zeven stappen opera laten zingen.
Het resultaat is dat in de wijde omgeving van ons huis alleen nog trekvogels foerageren.   Bert Grotenhuis, (de man van……… en verder totaal onbekende Nederlander en dat wil hij zo houden ook)