Van samen zingen word je blij en het is nog goed voor je gezondheid ook! (Als je geen Corna hebt tenminste.) In een groep van maximaal 12 mensen (m/v) studeren we een prachtig meerstemmig repertoire in (gospels, popsongs, Engelstalig, Nederlandstalig).

Talitha werkt tijdens de repetities ook aan groei in stemtechniek en zingen met lef. We sluiten het project af met een optreden in een knusse theaterzaal, tezamen met de privé studenten. En…we doen een ‘blessing-tour’: we bezoeken mensen die een hart onder de riem kunnen gebruiken en geven hen een mini-huiskamerconcert.

Het nieuwe Zalig Zingen Project start in februari 2022. Dat dit pas over een hele tijd is heeft te maken met de Corana-crisis en mijn agenda.

Wat houdt het praktisch in? Op negen dinsdagavonden, eens per 14 dagen, repeteren we van 19.30 tot 21.45 uur. De tiende dinsdag is de uitvoering. De blessing-tour plannen we samen. De kosten zijn € 200,- . Dit is inclusief koffie/thee, aangeleverde opnames, teksten, bladmuziek, uitvoering en blessing-tour. Meer weten, informatie aanvragen? Ga naar Contact & Boekingen op deze site.