Zalig Zingen Project – Extra Small

15 december 2017
talithana2015

Zin om ‘zalig te zingen’ in een kleine groep? 

Op 6 februari 2018 start ik het Zalig Zingen Project – Exrtra Small in Haarlem.
In groep van 12 mensen, 4 mensen per stemgroep, studeren we in 9 repetities een mooi repertoire in. Hierbij besteed ik aandacht stemtechniek, blenden in samenzang, meerstemmig zingen, solozang en performance. De tiende keer dat we bij elkaar komen treden we op voor publiek!
De kosten van dit project zijn €200,- p.p. inclusief koffie, thee, materiaal, uitvoering.
Op dinsdagavond 16 januari is er een auditie voor dit project om een homogene groep te kunnen vormen. Dat klinkt misschien eng, maar laat je niet afschrikken!
Je hoeft echt geen ster te zijn. Het gaat om zuiverheid, ritmiek en leerbaarheid. Je krijgt zo wie zo tips.  Interesse of meer info?
Mail naar zaligzingen@gmail.com

Close it is! – optreden met ‘Close Singers Ensemble’

19 oktober 2017
talithana2015

Ze zijn bezield, subtiel en houden van interessante harmonieën. Het zijn ook gewone mensen zoals jij en ik. En dat is nou het mooie: zet een paar gewone mensen met mooie stemmen en drive om te zingen èn een bevlogen leider bij elkaar en voilà…het wordt buitengewoon mooi! En daar mag ik als solist aan mee werken! Daar wordt ik blij van.

Ik ken het ensemble van de workshops die ik bij hen geef en van hun deelname aan ‘Nederland Zingt steeds beter’, een korenwedstrijd waar ik in de jury zat. Daar werden ze terecht tweede.

De uitwerking die ze op mij hebben is verstillend en ontroerend.
In voor een avond met mooie vocale muziek? Van harte welkom!

Basiscursus zang start op 5 september 2017

13 juli 2017
talithana2015

Houd je van zingen en wil je meer uit je stem halen? Dan is dit een cursus voor JOU! In 10 lessen werken we aan houding, ademhaling, borst-kopstem, gezond hard zingen, energiek zacht zingen, makkelijker hoog en laag zingen en lef! De Basiscursus wordt gegeven op de dinsdagavond van 19.30 tot 21.30 uur eens per 14 dagen in Haarlem. Inclusief lesmateriaal, thee en koffie kost het €225,- . Ook ideaal voor zangers in muziekteams! Interesse en meer info? Mail naar talithasvoicelab@gmail.com

Zalig Zingen Project 2.0

15 september 2016
talithana2015

Woon je in Haarlem e.o. en houd je van zingen? Dan is dit project voor jou! In 14 repetities werken we toe naar een avondvullend concert. We zingen gospels, black gospels en worship, soms eenstemmig, soms vierstemmig en wie weet: zing jij wel een solo. Ik besteed tijdens de repetities ook aandacht aan zangtechniek en podiumpresentatie. We repeteren op de dinsdagavond van 19.30 tot 22.00 eens per 14 dagen. De uitvoering is op 17 juni. De kosten zijn €150,- p.p. Voor meer informatie en opgave kun je mailen naar Liset Klinge,  zaligzingen@gmail.com

Tot zings?!pu45

CD Presentatie VOLGENS MIJ

5 februari 2016
talithana2015

Naamloos

Op zondagmiddag 3 april presenteer ik mijn 3e CD VOLGENS MIJ. De songs op deze CD zijn een eerbetoon aan mijn favoriete opwekkingsliederen. Liederen waarvan ik merk dat ik ze vaak in mijn zangdiensten verwerk, die me helpen om Gods woord in mijn hoofd en hart te houden, waar ik blij van word. Maar dan wel op z’n talithaans: met een prettige dosis jazz, latin en gospel. Daarin word ik bijgestaan door een dreamteam: Elisa Krijgsman  (producer, arrangeur en gitarist), Jan Willem van Delft (arrangeur en pianist), Mark Dekkers (bas), Marlon Daniels (drums), Sjoerd Visser (sax), David Mast (trompet), Grace & Glory (mijn koorfamilie uit Zwolle).

Je bent van harte uitgenodigd!
Tijd: 3 april 2016, zaal open 15.30 uur, aanvang 16.00 uur
Locatie: PG Immanuel, Medanstraat 32-34, 2022 PH Haarlem
Entree: €5 (bij aanschaf CD €2,50 korting)
OPGAVE: irenehazeleger@gmail.com

 

VOLGENS MIJ

8 januari 2016
talithana2015

volgensmij_beetjegek

VOLGENS MIJ.
De voorbereidingen voor mijn derde album zijn in volle gang! Afgelopen woensdag ben ik met Elisa Krijgsman aan het arrangeren geslagen. Vandaag moet de officiële voorkant klaar zijn. Deze is het nèt niet geworden. Well done Marjoke Knoop! (www.zijdiezijn.nl  fotografie en grafische vormgeving)

Zangcursus in Haarlem

6 november 2015
talithana2015

Op dinsdag 26 Januari 2016 start Talitha een nieuwe zangcursus in Haarlem. Wil jij meer weten over en kunnen met je stem? Dan is dit wellicht iets voor jou! In negen lessen worden onderwerpen zoals houding, ademhaling, kop- en borststem (en de overgang!), intens zacht zingen, gezond hard zingen, warm of juist scherp zingen, verschillende stijlen zingen, met meer lef zingen etc. behandeld. De tiende les is een optreden om het geleerde in praktijk te brengen. De cursus kost €200 en vindt plaats op de dinsdagavond, eens per 14 dagen.

Voor meer informatie: mail naar talithasvoicelab@gmail.com