ONDER MIJN HUID 1 februari Oldemarkt

16 januari 2020
talithana2015

Wat is het leuk om dit programma te spelen! Na de try-out wordt dit de derde keer dat het ‘op de planken’ komt. Met Henk Doest op toetsen neem ik je mee in de huid van mensen uit de Bijbel. Het duurt even voordat je doorhebt in wiens schoenen ik sta. Het is soms ontroerend, soms rauw, soms bevrijdend, maar altijd eerlijk en herkenbaar! Je kunt kaartjes bestellen via https://www.zingenindekerk.nl/reserveren/onder-mijn-huid-oldemarkt 

GEEF JEZELF STEM

18 oktober 2019
talithana2015

Op 23 januari overdag en 12 maart ’s avonds geven Erna Luttik (psycholoog arbeid en organisatie) en ik een nieuwe editie van de training GEEF JEZELF STEM. Dit is een training van anderhalve dag voor iedereen die wil groeien in authentiek en effectief communiceren. En dat de training helpt is gebleken uit de pilot die we afgelopen jaar hebben gedraaid! Dus van harte welkom! Hieronder vind je de details.

ONDER MIJN HUID 28 september in Dedemsvaart.

30 augustus 2019
talithana2015

Yes! Na schrijven en schrappen en een geslaagde try-out gaat mijn nieuwe programma nu in premiere in Dedemsvaart. Met Denise brand achter de piano neem ik je mee in de huid van mensen uit de Bijbel. Maar…het duurt even voordat je doorhebt in wiens schoenen ik ga staan. Tijdens het schrijven van het programma kropen de personen, maar vooral ook hun ontmoetingen met Jezus me ‘onder mijn huid’.

Kom kijken en luisteren en, als je wilt, meezingen en wie weet kruipen hun verhalen ook onder jouw huid.

ZANG(ZATER)DAG! Een workshop van een hele dag!

11 augustus 2019
talithana2015

Sommige mensen komen van ver of hebben geen tijd om regelmatig te lessen. Hoor jij ook bij deze groep? Dan is de ZANG(zater)DAG iets voor jou! Op een zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur behandelen we in behoorlijk tempo  de belangrijkste aspecten van gezond en vrij zingen. Dit doen we d.m.v. oefeningen, liederen en theorie. Aan het einde van de dag krijgt iedereen een korte persoonlijke sessie. Het is ontzettend leerzaam en leuk!
De kosten zijn € 85,- per persoon inclusief lunch, koffie/thee en lesmateriaal.
De lessen vinden plaats in Haarlem.
De data voor 2019-2020 zijn 5 oktober, 18 januari, 14 maart, 16 mei en 27 juni.
Voor opgave en meer info: talithana@hotmail.com

WIL JE BETER, MAKKELIJKER EN MET MEER LEF ZINGEN?

8 juli 2019
talithana2015

Dan is de Basiscursus Zang iets voor jou! Negen lessen vol informatie, oefeningen en songs, experimenteren met je stem om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. De tiende les treed je op voor je medecursisten. De basiscursus behandelt o.a. houding, ademhaling, borst-kopstem, gezond hard en zacht zingen, gezond hoog en laag zingen, blenden in een groep en meerstemmigheid. Tijdens de eerste les vraagt Talitha jou waarin je je wilt ontwikkelen. Dit komt vervolgens in de cursus aan bod. De kosten van de zangcursus zijn €225,- inclusief lesmateriaal en koffie/thee. De lessen vinden plaats op de dinsdagavond eens per 14 dagen van 19.30 tot 21.30 uur in Haarlem. De eerste les is op 3 september 2019. Wil je je opgeven of meer informatie? Laat dan je gegevens achter via het contactformulier.