40 dagen, 40 verhalen!

18 maart 2021
talithana2015

Live spelen voor publiek zit er voorlopig nog niet in. Daarom presenteren deze 7 vertellers online hun verhalen tijdens de veertigdagentijd. Van maandag t/m zaterdag is er een gefilmde vertelling en op de zondag een kookfilmpje. En jippie: ik ben één van de vertellers. We nemen je in onze verhalen mee op weg naar Pasen met thema’s als strijden, vallen en opstaan, uitzien en thuiskomen. De andere vertellers zijn Gottfrid van Eck, Pauline Seebregts, Stephan de Jong, Peterine Kooijmans, Evelne Masetti en Kees Posthumus. Check it out, want hoe heerlijk is food for thought en food for the stromach! klik op deze link: http://www.40verhalen.nl Veel plezier!

Concert Brood voor Kibera met Elisa Krijgsman 17 juni 2020

9 juni 2020
talithana2015

Corona: geen concerten, geen repetities met mijn koor, geen workshops, geen koorprojecten…. Balen. Soms saai. Soms relaxed. Maar nooit beangstigend. Ik ben gezond en heb alles wat ik nodig heb. In Kibera, een grote sloppenwijk in Nairobi, Kenia, betekent het wegvallen van je werk ook dat je geen geld hebt en dus ook geen eten. Je kunt niet meer zorgen voor jezelf en je gezin. Heftig als je toch al moet knokken om te bestaan.

Daarom leek het me een prachtig plan om Jolanda Odiyo, zendelinge in Kenia, te ondersteunen bij het werk dat zij met haar team doet. Zij voorzien de mensen die het het hardst nodig hebben van boodschappenpakketten. Eén pakket kost €20,- en daar kan een gezin best een tijd mee voort!

Coronatijd: ook een tijd om iets te doen wat je nog nooit hebt gedaan. In dit geval is dat een online concert op Facebook! Ik doe dat met een stel geweldige muzikanten: Elisa Krijgsman van de Opwekkingband op gitaar, Fred licht op bas en Jos de Water op percussie. En…je kunt er LIVE bij zijn. Er zijn 30 kaarten van – je raadt het al – € 20 beschikbaar. Er zijn er nu nog een paar over. Daarmee ondersteun jij dus het werk van Jolanda in Kenia èn kan je genieten van een mooi concert.

Wil jij erbij zijn? Dat kan! Er zijn nog een paar kaartjes te koop! En anders: Welkom om het concert online mee te maken.

Datum: 17 juni – 19.30 uur inloop – 20.00 uur aanvang concert

Aanvang online concert: 20.00 uur.

Locatie: Immanuel, Medanstraat 32-34, 2022 PH Haarlem

kaartje kopen? Mail Liset Klinge: zaligzingen@gmail.com Voor een mooie impressie kijk deze video: https://youtu.be/sGBYbt4mNAM

ONDER MIJN HUID 1 februari Oldemarkt

16 januari 2020
talithana2015

Wat is het leuk om dit programma te spelen! Na de try-out wordt dit de derde keer dat het ‘op de planken’ komt. Met Henk Doest op toetsen neem ik je mee in de huid van mensen uit de Bijbel. Het duurt even voordat je doorhebt in wiens schoenen ik sta. Het is soms ontroerend, soms rauw, soms bevrijdend, maar altijd eerlijk en herkenbaar! Je kunt kaartjes bestellen via https://www.zingenindekerk.nl/reserveren/onder-mijn-huid-oldemarkt 

GEEF JEZELF STEM

18 oktober 2019
talithana2015

Op 23 januari overdag en 12 maart ’s avonds geven Erna Luttik (psycholoog arbeid en organisatie) en ik een nieuwe editie van de training GEEF JEZELF STEM. Dit is een training van anderhalve dag voor iedereen die wil groeien in authentiek en effectief communiceren. En dat de training helpt is gebleken uit de pilot die we afgelopen jaar hebben gedraaid! Dus van harte welkom! Hieronder vind je de details.

ONDER MIJN HUID 28 september in Dedemsvaart.

30 augustus 2019
talithana2015

Yes! Na schrijven en schrappen en een geslaagde try-out gaat mijn nieuwe programma nu in premiere in Dedemsvaart. Met Denise brand achter de piano neem ik je mee in de huid van mensen uit de Bijbel. Maar…het duurt even voordat je doorhebt in wiens schoenen ik ga staan. Tijdens het schrijven van het programma kropen de personen, maar vooral ook hun ontmoetingen met Jezus me ‘onder mijn huid’.

Kom kijken en luisteren en, als je wilt, meezingen en wie weet kruipen hun verhalen ook onder jouw huid.

ZANG(ZATER)DAG! Een workshop van een hele dag!

11 augustus 2019
talithana2015

Sommige mensen komen van ver of hebben geen tijd om regelmatig te lessen. Hoor jij ook bij deze groep? Dan is de ZANG(zater)DAG iets voor jou! Op een zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur behandelen we in behoorlijk tempo  de belangrijkste aspecten van gezond en vrij zingen. Dit doen we d.m.v. oefeningen, liederen en theorie. Aan het einde van de dag krijgt iedereen een korte persoonlijke sessie. Het is ontzettend leerzaam en leuk!
De kosten zijn € 85,- per persoon inclusief lunch, koffie/thee en lesmateriaal.
De lessen vinden plaats in Haarlem.
De data voor 2019-2020 zijn 5 oktober, 18 januari, 14 maart, 16 mei en 27 juni.
Voor opgave en meer info: talithana@hotmail.com

WIL JE BETER, MAKKELIJKER EN MET MEER LEF ZINGEN?

8 juli 2019
talithana2015

Dan is de Basiscursus Zang iets voor jou! Negen lessen vol informatie, oefeningen en songs, experimenteren met je stem om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. De tiende les treed je op voor je medecursisten. De basiscursus behandelt o.a. houding, ademhaling, borst-kopstem, gezond hard en zacht zingen, gezond hoog en laag zingen, blenden in een groep en meerstemmigheid. Tijdens de eerste les vraagt Talitha jou waarin je je wilt ontwikkelen. Dit komt vervolgens in de cursus aan bod. De kosten van de zangcursus zijn €225,- inclusief lesmateriaal en koffie/thee. De lessen vinden plaats op de dinsdagavond eens per 14 dagen van 19.30 tot 21.30 uur in Haarlem. De eerste les is op 3 september 2019. Wil je je opgeven of meer informatie? Laat dan je gegevens achter via het contactformulier.