Concert Brood voor Kibera met Elisa Krijgsman 17 juni 2020

9 juni 2020
talithana2015

Corona: geen concerten, geen repetities met mijn koor, geen workshops, geen koorprojecten…. Balen. Soms saai. Soms relaxed. Maar nooit beangstigend. Ik ben gezond en heb alles wat ik nodig heb. In Kibera, een grote sloppenwijk in Nairobi, Kenia, betekent het wegvallen van je werk ook dat je geen geld hebt en dus ook geen eten. Je kunt niet meer zorgen voor jezelf en je gezin. Heftig als je toch al moet knokken om te bestaan.

Daarom leek het me een prachtig plan om Jolanda Odiyo, zendelinge in Kenia, te ondersteunen bij het werk dat zij met haar team doet. Zij voorzien de mensen die het het hardst nodig hebben van boodschappenpakketten. Eén pakket kost €20,- en daar kan een gezin best een tijd mee voort!

Coronatijd: ook een tijd om iets te doen wat je nog nooit hebt gedaan. In dit geval is dat een online concert op Facebook! Ik doe dat met een stel geweldige muzikanten: Elisa Krijgsman van de Opwekkingband op gitaar, Fred licht op bas en Jos de Water op percussie. En…je kunt er LIVE bij zijn. Er zijn 30 kaarten van – je raadt het al – € 20 beschikbaar. Er zijn er nu nog een paar over. Daarmee ondersteun jij dus het werk van Jolanda in Kenia èn kan je genieten van een mooi concert.

Wil jij erbij zijn? Dat kan! Er zijn nog een paar kaartjes te koop! En anders: Welkom om het concert online mee te maken.

Datum: 17 juni – 19.30 uur inloop – 20.00 uur aanvang concert

Aanvang online concert: 20.00 uur.

Locatie: Immanuel, Medanstraat 32-34, 2022 PH Haarlem

kaartje kopen? Mail Liset Klinge: zaligzingen@gmail.com Voor een mooie impressie kijk deze video: https://youtu.be/sGBYbt4mNAM

Comments are closed.